Wil je meer weten?

Bel of mail ons

Veenwaterweg 18, 3881 RM Putten
(06) 543 00 383
info@veluwsvreugd.nl
Tot Gauw Carry&Coen

Wij hopen u bij Veluws Vreugd te mogen ontvangen en u het mag ervaren zoals wij dat bedoeld hebben en dat u een fantastisch verblijf bij ons heeft!

Inchecken & uitchecken

Inchecken 15 – 22 uur

Uitchecken 8 – 11 uur

Contant, overboeking vooraf

 

 

 

Veluws vreugd prijzen

Minimaal 2 nachten per boeking. Mocht u toch 1 nacht willen dan geldt een toeslag van 25%

3e of 4e persoon € 25,- p.p.p.n

Kinderen tot 4 jaar gratis

Beddengoed, thee- en handdoeken en eindschoonmaak zijn in de prijs inbegrepen.

Prijs per nacht 2 personen

€110.-

Prijs per nacht 4 personen

€160.-

Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren

Annuleren

Bij annulering binnen 24uur na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag

Bij annulering tot een maand (30 dagen) voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom.

Bij annulering tot 2 weken (14 dagen) voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom.

Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom

Huisregels

We gaan er van uit dat u zelf een reis-, annulerings- en WA-verzekering heeft en/of afsluit.

Overlast, schade en aansprakelijkheid.

Alleen de personen die op het reserveringsformulier vermeld staan kunnen gebruik maken van de B&B. U mag zonder overleg vooraf geen bezoek ontvangen en/of extra personen laten overnachten.

U dient de woning in dezelfde staat achter te laten als waarin u het aantrof bij aankomst. U bent als gast aansprakelijk voor de schade aan de woning of inventaris die door u veroorzaakt wordt tijdens het verblijf, inclusief schade toegebracht door derden die met toestemming van de eigenaren aanwezig zijn tijdens het verblijf. Schade en/of vermissingen, maar ook daarmee verband houdende herstel- of vervangingskosten, zullen op de gast verhaald worden. De aansprakelijkheid voor schade blijft bestaan ook als de schade na vertrek wordt geconstateerd.

Wij gunnen u een onbezorgd verblijf in Veluws Vreugd, echter kunnen wij niet verantwoordelijk en aansprakelijk gesteld worden voor verlies, ongeluk,  persoonlijk letsel, medische kosten of schade aan goederen, mens en dier, veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid, en voortvloeiend uit het verblijf in de B&B.

Indien er tijdens het verblijf onverhoopt iets kapot gaat is het fijn als u dit even meldt zodat we een oplossing kunnen vinden.

Vieze handdoeken kunt u in de badkamer op de grond laten liggen. Het beddengoed halen wij er zelf af. De kamers dienen bezemschoon achtergelaten te worden.

Bij verlies van de sleutels /kastje voor het hek wordt € 35,00 in rekening gebracht.

Roken is in de hele woning niet toegestaan. U kunt eventueel buiten in de tuin roken. Wij verzoeken u wel uw sigaret goed uit te maken en hier extra op te letten ivm de brandgevoelige omgeving.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

B&B Veluws Vreugd ligt aan de ecologische verbinding voor de dieren vanuit de Veluwe. Deze natuurlijke strook leent zich voor de oversteek van allerlei dieren die van het ene gebied naar het andere trekken. Het vriendelijke verzoek is dan ook om geen (geluids)overlast te veroorzaken en lawaai in de nacht achterwege te laten.

Het kan soms zijn dat jagers in verband met  het wildbeheer in het bos op de ecologische verbinding jagen. Zij zijn zich bewust van de dieren en de mensen op ons erf en houden hier rekening mee.