Accommodatie ons huis

Landelijke vakantiewoning

Bij aankomst heeft u ruim voldoende parkeergelegenheid direct naast het huis, waar tevens ook fietsen gestald kunnen worden.

Veluws vreugd heeft een eigen ingang en direct naast de entree ligt de ruime badkamer met regendouche en toilet. De woonkamer is voorzien van 4 zitplekken met televisie en grenst direct aan de open kitchenette met eettafel. De kitchenette  is voorzien van alle benodigde apparatuur voor een luxe verblijf.

Via een vaste trap bereikt u de bovenverdieping waar zich de slaapruimte bevindt. Hier staan een tweepersoonsbed en een twijfelaar met aparte wastafel. De bedden kunnen visueel gescheiden worden door 2 room deviders, waardoor er toch voldoende privacy is. Tevens is het mogelijk een kinderbed, box of kinderstoel te gebruiken.
Deze bieden wij u gratis aan als u dit aangeeft.

Vanuit de woonkamer via de openslaande deuren bereikt u de gemoedelijke afgesloten tuin waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht en heerlijk kunt barbecue-en of kunt verwarmen door middel van de vuurkorf.

Hoewel roken in de woning niet is toegestaan hebben wij voor uw en onze veiligheid de woning voorzien van rook- en koolmonoxidemelders.

STALLEN

Voor de paardenliefhebbers bieden wij de mogelijkheid uw eigen paard mee te nemen.
Wij hebben hiervoor 2 apart gelegen stallen beschikbaar met een ruime uitloop.
Vanuit uw vakantie verblijf kunt u uw paarden zien lopen. Weidegang is in overleg mogelijk, evenals dressuur- en/of springinstructie.
Tevens kunt u een weekend arrangement met 2 dagen dressuur instructie boeken.

 

Verdere bijzonderheden:

Logboek aanwezig  met algemene informatie.

Veluws Vreugd Bed&Breakfast

Veluws vreugd

Minimaal 2 nachten per boeking. Mocht u toch 1 nacht willen dan geldt een toeslag van 25%

3e of 4e persoon € 25,- p.p.p.n

Kinderen tot 4 jaar gratis

Beddengoed, thee- en handdoeken en eindschoonmaak zijn in de prijs inbegrepen.

Prijs per nacht 2 personen

€110.-

Prijs per nacht 4 personen

€160.-

#

Veluws Vreugd ontbijt

Als Veluws Vreugd met extra

ONTBIJT:

Ontbijt is APART OP AANVRAAG voor € 15,- p.p.p.d.
Kinderen tot 12 jaar € 5,-

 

Wij houden rekening met eventuele allergieën als u dit aangeeft en kunnen wij u een geheel GLUTENVRIJ ontbijt aanbieden.

#

Veluws Vreugd super

Als Veluwe Vreugd ontbijt met extra:

Weekend arrangement
dressuur instructie
2 dagen:
Aankomst vrijdag – vertrek zondag

Stalling paard incl stro / vlas, krachtvoer en hooi (max 2 stallen)

€   25,- per dag per paard

Trailer stalling gratis.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting.

#
Veluws Vreugd

Inclusief

Gratis WiFi
Gratis Parkeren
Bedroom Comforts
Vaatwasmachine
Wasmachine
Regendouche
Inchecken en uitchecken

Inchecken 15 – 22 uur
Uitchecken 8 – 11 uur
Contant, overboeking vooraf

Annuleren

Bij annulering binnen 24uur na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag
Bij annulering tot een maand (30 dagen) voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom.
Bij annulering tot 2 weken (14 dagen) voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom.
Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom

Huisregels

Voorwaarden Verzekeringen.
We gaan er van uit dat u zelf een reis-, annulerings- en WA-verzekering heeft en/of afsluit.
Overlast, schade en aansprakelijkheid.
Alleen de personen die op het reserveringsformulier vermeld staan kunnen gebruik maken van de B&B. U mag zonder overleg vooraf geen bezoek ontvangen en/of extra personen laten overnachten.

U dient de woning in dezelfde staat achter te laten als waarin u het aantrof bij aankomst. U bent als gast aansprakelijk voor de schade aan de woning of inventaris die door u veroorzaakt wordt tijdens het verblijf, inclusief schade toegebracht door derden die met toestemming van de eigenaren aanwezig zijn tijdens het verblijf. Schade en/of vermissingen, maar ook daarmee verband houdende herstel- of vervangingskosten, zullen op de gast verhaald worden. De aansprakelijkheid voor schade blijft bestaan ook als de schade na vertrek wordt geconstateerd.

Wij gunnen u een onbezorgd verblijf in Veluws Vreugd, echter kunnen wij niet verantwoordelijk en aansprakelijk gesteld worden voor verlies, ongeluk, persoonlijk letsel, medische kosten of schade aan goederen, mens en dier, veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid, en voortvloeiend uit het verblijf in de B&B.
Indien er tijdens het verblijf onverhoopt iets kapot gaat is het fijn als u dit even meldt zodat we een oplossing kunnen vinden.

Vieze handdoeken kunt u in de badkamer op de grond laten liggen. Het beddengoed halen wij er zelf af. De kamers dienen bezemschoon achtergelaten te worden.
Bij verlies van de sleutels /kastje voor het hek wordt € 35,00 in rekening gebracht.
Roken is in de hele woning niet toegestaan. U kunt eventueel buiten in de tuin roken. Wij verzoeken u wel uw sigaret goed uit te maken en hier extra op te letten ivm de brandgevoelige omgeving.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
B&B Veluws Vreugd ligt aan de ecologische verbinding voor de dieren vanuit de Veluwe. Deze natuurlijke strook leent zich voor de oversteek van allerlei dieren die van het ene gebied naar het andere trekken. Het vriendelijke verzoek is dan ook om geen (geluids)overlast te veroorzaken en lawaai in de nacht achterwege te laten.
Het kan soms zijn dat jagers in verband met het wildbeheer in het bos op de ecologische verbinding jagen. Zij zijn zich bewust van de dieren en de mensen op ons erf en houden hier rekening mee.